Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων  με αποδέκτη τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Ως αναφορά κατατέθηκε ανακοίνωση του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ Μακεδονίας «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Η ανακοίνωση εκφράζει την αλληλεγγύη, τη στήριξη και τη συμπαράσταση της, στους συναδέλφους τους  οι οποίοι απολύθηκαν από την εταιρεία ESA SECURITY SOLUTIONS S.A. παράνομα και εκδικητικά. Επίσης, δηλώνει τη εμπιστοσύνη της στην Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία είναι  θα σταθεί στο ύψος της, απέναντι σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία και δίπλα στους απλούς εργαζομένους, οι οποίοι το μόνο που διεκδικούν είναι να εφαρμοστεί στους χώρους εργασίας τους (τόσο των ίδιων όσο και των συναδέλφων τους) ότι προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία, για την αμοιβή και την ασφάλεια των εργαζομένων. και θα επιβάλλει την επιστροφή των συναδέλφων τους στην εργασία τους, για να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους και την υπεράσπιση των υπολοίπων συναδέλφων