Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου  σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επισιτισμού & Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου, με θέμα «Η λειτουργία των Καταστημάτων Μαζικού Επισιτισμού- Προβλήματα του Κλάδου και των Εργαζομένων», παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Στη συνάντηση  εκφράστηκαν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στον κλάδο του επισιτισμού μετά από τους 6 μήνες παύσης λειτουργίας της εστίασης.

Επίσης, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διοργάνωσης γάμων, βαφτίσεων και μεγάλων κοινωνικών εκδηλώσεων, διαμαρτυρήθηκαν για τους αυστηρούς, και αδικαιολόγητους περιορισμούς στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ακόμα, αναφέρθηκαν στο αδιέξοδο  που έχουν  βρεθεί οι ιδιοκτήτες των  καταστημάτων  της εστίασης αλλά και οι εργαζόμενοι.

Επίσης,  συζήτησαν και για τρόπους στήριξης του κλάδου του επισιτισμού

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, εξέφρασε για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στον κλάδο, και χαρακτήρισε άδικο και παράλογο το μέτρο της που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση για το ανώτατο επιτρεπτό όριο των 100 ατόμων σε γάμους και λοιπές εορταστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, εξυπηρετώντας μεγάλα συμφέροντα.

Επίσης, ο κ. Λογιάδης ενήργησε άμεσα καταθέτοντας σχετική ερώτηση.