Δέκτης της αγωνίας και των προβληματισμών των σωματείων έγινε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, στις συναντήσεις που είχε στο Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρο Ηρακλείου.

Ο κ. Λογιάδης συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Ηρακλείου, Στέλιο Βοργιά, τον πρόεδρο Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, Νίκο Κοκολάκη, τον πρόεδρο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, Σταύρο Σεραφιμίδη, τον πρόεδρο του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Ηρακλείου, Ριζικιανάκη Μιχάλη, τον γενικό γραμματέα Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου, Μωυσάκη Νεκτάριο, τη γενική γραμματέα του Εργατικού κέντρου, Μανουσάκη Ελένη και τη γραμματέα Οικονομικού του Εργατικού κέντρου, Σούλα Σαριδάκη.

Οι εκπρόσωποι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, πρόεδροι και στελέχη σωματείων αφού εξέφρασαν τα προβλήματα και την αγωνία των εργαζομένων-ανέργων, είχαν μια εμπεριστατωμένη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Λογιάδη.

Αναλυτικά, αναφέρθηκαν στην στήριξη των εργαζόμενων και την ανεργία που επικρατεί στον τουριστικό τομέα.

Επίσης, τους απασχόλησε το κομμάτι των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, καθώς και η τήρηση της νομοθεσίας από όλους.

Ακόμα, αναφέρθηκαν στο θέμα του Β.Ο.Α.Κ. αλλά και γενικά των υποδομών, καθώς και τον γρηγορότερο ρυθμό παράδοσης δημοσίων έργων.

Ενώ, συζήτησαν και για τρόπους στήριξης του πρωτογενούς τομέα, και τη στήριξη- διασύνδεση του με τον τριτογενή τομέα.

Τη συνάντηση απασχόλησε και το σημαντικό πρόβλημα της υποστελέχωσης- διάλυσης των οργανισμών ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας, ΟΠΕΚΑ που επηρεάζουν την καταβολή συντάξεων και επιδομάτων μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, εξέφρασε για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγώνες και στις διεκδικήσεις προς όφελος των εργαζομένων, και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας για το καλό όλης της κοινωνίας.