Μεγάλη επιτυχία η είσοδος του κόμματος μας στο κοινοβούλιο, όλοι ήξεραν το Γιάνη Βαρουφάκη όχι όμως και το κόμμα ΜέΡΑ 25 και είναι ευχάριστο πλέον που πετύχαμε να κάνουμε γνωστό το πρόγραμμα και το έργο μας. Κάναμε γνωστό το κόμμα μας, το πρόγραμμα και το έργο μας γι αυτό, κερδίσαμε την είσοδο μας στο κοινοβούλιο, τόνισε ο Βουλευτής Ηρακλείου με το ΜέΡΑ 25 Γιώργος Λογιάδης μιλώντας στον Politica 89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη.

“Εκλέχθηκα βουλευτής και μου έγινε πρόταση για προστασία από αστυνομικούς κι τεθωρακισμένη μερσεντές, ωστόσο δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κανείς σωματοφύλακες και μερσεντές για να μπει κανείς στη βουλή”, σημείωσε ο κ. Λογιάδης που εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου κάνοντας την παρθενική του συμμετοχή στην Ελληνική Βουλή

Αναφορικά με τις εξελίξεις και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Λογιάδης υπογράμμισε ότι“θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις της κυβέρνησης είναι μια σωστή κατεύθυνση η τεχνοκρατική Βουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη μένει να δούμε τα αποτελέσματα και θα τα κρίνουμε μαζί κι εσείς ως δημοσιογράφοι κι εμείς από την πλευρά μας”.

Αναφορικά με τις εξαγωγές ο κ. Λογίαδης τόνισε πως “πρέπει  να τις διαχωρίσουμε ανάλογα με τα προϊόντα που στέλνονται στο εξωτερικό και να φτιάξουμε ένα δίκτυο που να προωθούνται αυτά καλύτερα”.

Αναφορικά με το θέμα της δικαιοσύνης ανέφερε κλείνοντας ότι “η Πολυνομία και γραφειοκρατία πρέπει να περιοριστεί ώστε να μειωθεί και η διαφθορά γιατί όσο πιο πολλοί νόμοι υπάρχουν τόσο πιο εύκολα μπορεί κανείς με την κάλυψη του νόμου να σημειώνεται διαφθορά”.