Φιλοξενούμενοι στο στούντιο του Politica 89,8 και την εκπομπή της Αντιγόνης Ανδρεάκη βρέθηκαν ο Ψαραντώνης και ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με το Μέρα25 Γιώργος Λογιάδης.

Τα βασικότερα σημεία όσων είπε ο Γιώργος Λογιάδης στον Politica 89.8

  • Ο κόσμος γεννήθηκε με ήχους και θα μπορούσε ο Ψαραντώνης να αποτελεί πόλο έλξης του τουρισμού,σημείωσε για τον υποψηφιότητα του γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη που θα είναι στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας
  • Η Κρήτη τα έχει όλα έχουμε τουρισμό, πρωτογενή τομέα, ακαδημαϊκά ιδρύματα, έχουμε τα καλύτερα πανεπιστήμια στο νησί μας και κυρίως έχουμε πολιτισμό. Ο τουρισμός υπάρχει εξαιτίας του πολιτισμού γιατί οι τουρίστες έρχονται να δουν την ιστορία μας και τον μινωικό πολιτισμό μας.
  • Η κρίση έχει μεγαλώσει δεν έχει αντιμετωπιστεί συγκριτικά με το παρελθόν αλλά η Ελλάδα είναι το κομμάτι που αλλάζει τον κόσμο και πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι μας.
  • Πρέπει να κάνουμε μια επανάσταση στην Ελλάδα και να αναδείξουμε την χώρα μας που έχει υποβαθμιστεί στα χρόνια της κρίσης. Αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά γιατί κάθε μικρή πράξη είναι μια επανάσταση , πρέπει δηλαδή ο καθένα μας να πάρουμε την μοίρα μας  στα χέρια μας αυτό πιστεύουμε στο ΜέΡΑ 25.
  • Αναφορικά με τα υψηλά ποσοστά αποχής που υπήρξαν ο κύριος Λογιάδης διατύπωσε την εξής άποψη: “πιστεύω ότι οι νεαροί ψηφίζουν οι μεγαλύτεροι είναι απογοητευμένοι και δεν ψηφίζουν συμπλήρωσε ο κύριος Λογιάδης. Πρέπει να ψηφίσεις να γίνει υποχρεωτική η ψήφος εφόσον όλοι αποτελούμε μέρος του ιστού αυτής της κοινωνίας”.
  • Στα ζητήματα για τα οποία είναι και αρμόδιος ως προς το τουριστικό κομμάτι ο Γιώργος Λογιάδης προτείνει το εξής:“Εφόσον είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης ζητώ να μπουν δασμοί στα προϊόντα της ένωσης στα κράτη που τα προτιμούν και δεν ανήκουν σε αυτήν. Κάτι ανάλογο πέραν πρέπει να γίνει και στον τουρισμό ώστε να είναι καλός , ποιοτικός, να υπάρχει όλο το χρόνο και στις σωστές τιμές. Για να τα απαιτήσουμε όμως όλα αυτά πρέπει να φτιάξεις πρώτα το σπίτι σου,να βελτιώσεις τα ξενοδοχεία, τους δρόμους, τα λιμάνια και γενικότερα τις υποδομές του νησιού”.

πηγή politica.gr